avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua un sfat profesional?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua un sfat profesional?

Bună ziua un sfat profesional?

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de formare profesionala AdrianaDumitras AdrianaDumitras Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am incheiat un contract de formare profesionala pe data de 26.04.2014. Obiectul contractului il constituie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua sunt platitor de pensie de intretinere in favoarea minorului ... Help for family Help for family Buna ziua Sint platitor de pensie de itretinere in favoarea miorului (17 ani) care a terminat scoala (profesionala)si este angajat.. In acest caz pot cere ... (vezi toată discuția)
Decizie de incetare cmi ca necorespunzator BG BG Buna ziua! Am nevoie de un sfat: Prietenul meu a mers la ITM pentru recastigarea drepturilor (nu mai primise bonuri alimentare mentionate in contractul de ... (vezi toată discuția)