avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Decizie de incetare CMI ca necorespunzator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Decizie de incetare CMI ca necorespunzator

Buna ziua!
Am nevoie de un sfat:
Prietenul meu a mers la ITM pentru recastigarea drepturilor (nu mai primise bonuri alimentare mentionate in contractul de munca).
La doua zile a primit prin posta decizia de incetare a CMI pe motiv de ”NECORESPUNZATOR”.
Ce poate face? Multumesc pentru promptitudinea raspunsului dvs.
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 11:26, 24 Octombrie 2012
Poate sa conteste decizia de concediere in instanta.
Daca veti cauta pe forum in subiecte similare dupa "concediere" "necorespundere profesionala" veti vedea ce proceduri trebuiau indeplinite inainte de concediere, si ce elemente trebuia sa cuprinda decizia de concediere.
Decizia fara evaluare profesionala si fara preaviz este nula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuarea indru indru Pentru a vedea mica mea problema care o am momentan cu locul de munca veti vedea mai jos un post cu subiectul ``o mana de ajutor`` ...ei bine azi dimineatza am ... (vezi toată discuția)
Demitere nemotivata Antimis Antimis Am fost demis (mi-s-a desfacut contractul individual de munca cu preaviz) printr-o decizie nemotivata. A doua zi am primit o anexa la aceasta decizie prin care ... (vezi toată discuția)
Concediere carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Am urmatoarea situatie : la o societate care are 3 angajati pe posturi identice ( printre altii ). Problema este ca unul dintre ei, are ... (vezi toată discuția)