avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Reziliere contract de formare profesionala
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Reziliere contract de formare profesionala

Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat.

Am incheiat un contract de formare profesionala pe data de 26.04.2014. Obiectul contractului il constituie prestarea de catre furnizor a serviciului de formare profesionala, pentru ocupatia de machior.
Cum pot rezilia contractul si si sa imi recuperez avansul pentru curs?

Multumesc anticipat.
Adriana Dumitras
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:34, 29 Aprilie 2014
In contractul respectiv ar trebui sa existe si clauze privind modalitatea de incetare a contractului.
Ce prevede actul semnat in acest sens?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca inchid firma Vicentiu99 Vicentiu99 Am S.R.L. in domeniul foto si am semnat un contract de colaborare prin care ofer exclusivitate si fidelitate doar colaboratorului, contractul neavand optiunea ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract inainte de termen UdisteanuMarian UdisteanuMarian Buna ziua, Numele meu este Marian si am o nelamurire si as dori sfatul unei persoane experte in domeniu. Am semnat un contract cu o firma, prima data am ... (vezi toată discuția)
Pot cere prin cerere reconventionala sa se constate nulitatea contractului Jackro Jackro In Februarie 2009 am incheiat un contract pentru prestarea serviciului de internet. Pe primul an (perioada initiala) am achitat debitele integral dar in ... (vezi toată discuția)