avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ma puteti ajuta, va rog, cu date de contact pentru SC ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ma puteti ajuta, va rog, cu date de contact pentru SC MANAGEMENT ...

Ma puteti ajuta, va rog, cu date de contact pentru SC MANAGEMENT CONSULT IPURL Giurgiu lichidatorul judiciar al SC Verachim ( fost Combinat Chimic din Giurgiu )?
Pe internet nu gasesc. Imi trebuie pentru eliberarea unei adeverințe care atestă calitatea de salariat in perioada 1988-1990.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati cu speța urmatoare. tatal meu a finalizat ... MhMEla MhMEla Va rog sa ma ajutati cu speța urmatoare. Tatal meu a finalizat scoala profesionala in anul 1988. Scoala profesionala avea contract cu SC Verachim SA - ... (vezi toată discuția)
Recunoastere grupa i de munca MoraruLM MoraruLM Am lucrat la societatea SC VERACHIM SA Giugiu (fostul Combinat Chimic Giurgiu) in peroada 03.09.1985-28.10.1988 iar lichidatorul judiciar al societatii, firma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am lucrat le cch giurgiu ca economist stagiar în ... Marusec Marusec Buna ziua, am lucrat le CCH Giurgiu ca economist stagiar în perioada 1984 - 1987. În august 1986 am fost detașată la o instituție din București unde ... (vezi toată discuția)