avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Va rog sa ma ajutati cu speța urmatoare. Tatal meu a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Va rog sa ma ajutati cu speța urmatoare. Tatal meu a finalizat ...

Va rog sa ma ajutati cu speța urmatoare. Tatal meu a finalizat scoala profesionala in anul 1988. Scoala profesionala avea contract cu SC Verachim SA - Combinatul Chimic Giurgiu, iar in perioada 1988-1990 a lucrat in cadrul combinatului. In mai 1990 a fost recrutat pentru efectuarea stagiului militar. Acum doreste sa iasa la pensie si are nevoie de perioada lucrata, insa combinatul chimic s-a desființat de mai bine de 20 ani si nu avem nici un document. Am trimis mailuri la itm si la arhivele naționale, insa nu au informatii. Daca actionam in instanta si venim cu martori, exista posibilitatea de a demonstra ca in acea perioada a fost angajat al Verachim SA?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am lucrat ca inginer stagiar la combinatul chimic ... Nicolaescu Nicoleta Nicolaescu Nicoleta Buna ziua, Am lucrat ca inginer stagiar la combinatul chimic Giurgiu, in perioada oct 1985- dec 1988, după care m-am mutat in Craiova . Cei de la ITM ... (vezi toată discuția)
Recunoastere grupa i de munca MoraruLM MoraruLM Am lucrat la societatea SC VERACHIM SA Giugiu (fostul Combinat Chimic Giurgiu) in peroada 03.09.1985-28.10.1988 iar lichidatorul judiciar al societatii, firma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am lucrat le cch giurgiu ca economist stagiar în ... Marusec Marusec Buna ziua, am lucrat le CCH Giurgiu ca economist stagiar în perioada 1984 - 1987. În august 1986 am fost detașată la o instituție din București unde ... (vezi toată discuția)