avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am lucrat ca inginer stagiar la combinatul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am lucrat ca inginer stagiar la combinatul chimic ...

Buna ziua,
Am lucrat ca inginer stagiar la combinatul chimic Giurgiu, in perioada oct 1985- dec 1988, după care m-am mutat in Craiova .
Cei de la ITM Craiova mi -au pierdut cartea de munca.
Cum pot face sa reconstitui cei 3 ani de stagiatura de la Giurgiu, știut fiind ca acest combinat e închis?
Ultima modificare: Vineri, 7 August 2020
Nicolaescu Nicoleta, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:37, 7 August 2020
Buna ziua,
Vedeti unde este arhiva si cereti o adeverinta de acolo.
Incepeti prin a intreba de aceasta la Arhivele romane, filiala Giurgiu.
Luati legatura cu lichidatorul judiciar al SC Verachim - Combinat Chimic din Giurgiu - sa va spuna unde se afla arhiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am lucrat le cch giurgiu ca economist stagiar în ... Marusec Marusec Buna ziua, am lucrat le CCH Giurgiu ca economist stagiar în perioada 1984 - 1987. În august 1986 am fost detașată la o instituție din București unde ... (vezi toată discuția)
Am lucrat la societatea sc verachim sa giugiu (fostul combinat ... nicoleta_simon nicoleta_simon Am lucrat la societatea SC VERACHIM SA Giugiu (fostul Combinat Chimic Giurgiu) in peroada 01.10.1985-30.10.1988 ca inginer stagiar, in anul 2006-2007 am luat o ... (vezi toată discuția)
Recunoastere grupa i de munca MoraruLM MoraruLM Am lucrat la societatea SC VERACHIM SA Giugiu (fostul Combinat Chimic Giurgiu) in peroada 03.09.1985-28.10.1988 iar lichidatorul judiciar al societatii, firma ... (vezi toată discuția)