avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am lucrat la societatea SC VERACHIM SA Giugiu (fostul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am lucrat la societatea SC VERACHIM SA Giugiu (fostul Combinat ...

Am lucrat la societatea SC VERACHIM SA Giugiu (fostul Combinat Chimic Giurgiu) in peroada 01.10.1985-30.10.1988 ca inginer stagiar, in anul 2006-2007 am luat o adeverinta in care se mentiona pentru aceasta perioada 75% din timp lucrat in grupa II. Acum cand am depus actele pentru pensie nu am mai gasit adeverinta iar in cartea de munca nu este specificat nimic despre grupa de munca. Pot obtine un duplicat al adeverintei de la lichidatorul judiciar sau din alta parte?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:58, 29 August 2023
Luati legatura cu SC MANAGEMENT CONSULT IPURL Giurgiu lichidatorul judiciar al SC Verachim ( fost Combinat Chimic din Giurgiu ) sa va spuna unde se afla arhiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere grupa i de munca MoraruLM MoraruLM Am lucrat la societatea SC VERACHIM SA Giugiu (fostul Combinat Chimic Giurgiu) in peroada 03.09.1985-28.10.1988 iar lichidatorul judiciar al societatii, firma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am lucrat le cch giurgiu ca economist stagiar în ... Marusec Marusec Buna ziua, am lucrat le CCH Giurgiu ca economist stagiar în perioada 1984 - 1987. În august 1986 am fost detașată la o instituție din București unde ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am lucrat ca inginer stagiar la combinatul chimic ... Nicolaescu Nicoleta Nicolaescu Nicoleta Buna ziua, Am lucrat ca inginer stagiar la combinatul chimic Giurgiu, in perioada oct 1985- dec 1988, după care m-am mutat in Craiova . Cei de la ITM ... (vezi toată discuția)