avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Salutare sotia mai are nevoie de o zi de cotizare ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Salutare sotia mai are nevoie de o zi de cotizare pentru a lua ...

Salutare sotia mai are nevoie de o zi de cotizare pentru a lua prenatal si post natal, firma refuza sa ii dea salariul deoarece nu are 6 luni de munca. Ii lipseste doar o zi, se poate plati undeva o zi de cotizare? ANAF sau?

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de cele 126 zile de concediu de maternitate? ela_b84 ela_b84 Buna ziua, situatia mea este urmatoarea: sunt insarcinata in 6 luni si de la 4 luni si jumatate sunt in concediu fara plata. Mentionez ca la data nasterii as ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la pre si post natal si crestere copil daca sunt in somaj? Alina.. Alina.. Buna ziua! Pe 01.05 s-a inchis magazinul la care am lucrat si toate angajatele au intrat in somaj. Pe 20.05 au inceput sa-mi dea somaj( s-a intarziat mult ... (vezi toată discuția)
Din concediul medical se scade cas? cat? cosmina1591 cosmina1591 Buna ziua. Pe 26 august am ieșit din concediul de creștere copil iar pe 27 august am reluat activitatea la locul de munca. In acest moment sunt ... (vezi toată discuția)