avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara! Am făcut refinanțare la credit în ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara! Am făcut refinanțare la credit în timpul căsătoriei, ...

Bună seara! Am făcut refinanțare la credit în timpul căsătoriei, sunt în divorț cu soțul meu, menționez ca este creditul pe numele meu. La divorț, se împarte și acest credit? Rata la bancă o plătim amândoi ? Stabilește instanța suma ? Creditul a fost cheltuit împreună.

Alte discuții în legătură

Solutii noemi2 noemi2 Buna ziua, as dori un sfat ce se mai poate face in urmatoarea situatie: -datorita problemelor de sanatate grave, a trebuit sa optez pentru pensionare care a ... (vezi toată discuția)
Cum se platesc ratele dupa depunerea actiunii de divort cristimondialu63 cristimondialu63 Buna seara. Am o intrebare : am depus actele de divort, iar primul termen este abia in toamna. Am 2 credite de nevoi personale luate in timpul casatoriei pe ... (vezi toată discuția)
Datorii bancare mariana2506 mariana2506 Buna seara. In luna iulie 2012 am divorata de sot, impreuna avem un copil de 5 ani.Sotul joaca toti banii la jocurile de noroc. Pe perioada casatoriei sotul a ... (vezi toată discuția)