avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime in invatamant(incadrare corecta)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime in invatamant(incadrare corecta)

Sunt angajata in invatamant din 1990.Am lucrat ca laborant scolar pana in anul 2004 si apoi am trecut la catedra pe postul de maistru instructor pana in prezent.Rugamintea mea este sa-mi spuneti unde ma incadrez cu salarizarea fiindca sunt incadrata la maistru instructor cu definitivat 2-6 ani iar eu sunt in invatamant de 20 ani(1990-2004-cadru didactic auxiliar si 2004-2010-maistru instructor). In tot acest timp am lucrat la aceeasi unitate.As dori sa stiu daca incadrarea mea este corecta.
Multumesc mult si as dori un raspuns daca se poate.

Alte discuții în legătură

Transe de vechime in invatamant ofita ofita Lucrez din 01.05.1974 si pana in prezent in invatamant ca : - pedagog (diploma bacalaureat) in perioada 01.05.1974- 01.09.1978 - 4 ani si 4 luni - mastru ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii echivalare vechime CBGh CBGh Buna ziua, Am lucrat in invatamant ca personal didactic auxiiar pe post de studii medii ca tehnicia II, 2 ani si 9 luni. Va rog sa imi spuneti daca aceasta ... (vezi toată discuția)
Vechimea in invatamant DanaGeorgescu DanaGeorgescu As dori sa aflu cum se calculeaza vechimea in invatamant deoarece sunt total nelamurita.Am fost incadrata in anul 1997 la o scoala,absolvind facultatea,fara a ... (vezi toată discuția)