avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Formula vieții, Vechime specialitatea studiilor ! ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Formula vieții, Vechime specialitatea studiilor ! Bună ziua! Am o întrebare specifică: Daca am lucrat 8 luni ...

Bună ziua!

Am o întrebare specifică:
Daca am lucrat 8 luni în BRD " operator ghișeu universal" Cor 421110
- asta poate reprezenta " VECHIME SPECIALITATEA STUDIILOR" având în vedere că specialitatea mea este Finate-Banci ?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Andrey17rosu , utilizator 13:54, 31 Ianuarie 2025
Nu aveti vechime in specialitatea studiilor .
Multumesc !

Cornel Vasile a scris:

Nu aveti vechime in specialitatea studiilor .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime în specialitatea studiilor sophiacristina sophiacristina Buna ziua Sunt angajata într-o instituție bancara din anul.2007 inițial în funcția de operator ghișeu universal (COD COR-421110- studii medii ) iar ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitatea studiilor andyc25 andyc25 Buna seara! Va rog sa imi spuneti daca o perioada de \"x\" luni vechime in munca, inregistrata in cartea de munca (pe atunci existau cartile de munca) in ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitatea studiilor Onet Onet Buna ziua. Am aplicat pt un post organizat de ANFP,insa mi-a fost respins dosarul pt ca nu indeplinesc vechime in specialitatea studiilor. Am lucrat ca si ... (vezi toată discuția)