avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! Locuim la bloc iar pe palier există 2 ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! Locuim la bloc iar pe palier există 2 apartamente, ...

Bună ziua! Locuim la bloc iar pe palier există 2 apartamente, vecinul meu este deranjat ca la mine la ușă pe covorul de la intrare ne lăsăm pantofi când ne descălțăm.exista vreo lege unde eu ca proprietar al apartamentului nu am dreptul să îmi las pantofi la ușă pe covorul meu?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Carmen1005 , utilizator 16:56, 31 Ianuarie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, in afara de legea bunului simt.
Mulțumesc! Dar așa este la fiecare apartament în parte fiecare are la ușă papuci, adidași, câte o floare, biciclete, numai ca doar la noi se vede la restul se trece peste. Asta este.

POPA GHEORGHE a scris:

Nu, in afara de legea bunului simt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune verbala si contra lucrurilor alipuma alipuma A venit dimineata presedintele blocului la noi la usa a batut la usa si a inceput se tipe la sotia cu copii mei de fata, copii minori, ca nu putem se pastram ... (vezi toată discuția)
Inundatia rezolvata dar acum ma reclama ,ce pot sa fac??? gabaghi gabaghi buna ziua ,va multumesc ca miati raspuns la inrebarea mea ,si va multumesc si acum pt.cine o sa poata sami dea un sfat.....deci noi stam la et 3,vecinul nea ... (vezi toată discuția)
Camera video Dinte Dinte Buna seara! Am voie sa imi montez o camera de supraveghere deasupra usii mele, usa apartamentului? (mentionez ca locuiesc la bloc). Camera sa fie pe casa ... (vezi toată discuția)