avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, am o nelămurire în legatură cu un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, am o nelămurire în legatură cu un articol din regulamentul ...

Buna ziua, am o nelămurire în legatură cu un articol din regulamentul de atribuire a locurilor de parcare rezidențiale. Personalul primăriei susține că in baza articolului 8 prețul taxei anuale este dat de ultima strigare din timpul licitației.
Cap. Atribuire locuri de parcare prin licitație publică…..
Art. 8. Participanții la licitație vor prezenta oferta de preț prin strigări succesive a valorii oferite pe un loc de parcare pentru un an, pentru folosință între orele 16:00-07:00 a zilei următoare, le luni până vineri și de sâmbătă de la ora 7:00 până luni oara 7:00,
Eu din acest articol înțeleg că ultima sumă le la licitație se va plăti numai in primul an apoi se revine la taxa anuală, pe care o plătesc majoritatea.
Menționez că în se regăsește numai: Cap. Taxă de parcare …
Taxa pentru un loc de parcare, se va stabili anual prin hotărârea Consiliului Local.
Îmi puteți spune dacă am înțeles bine acest articol și dacă este legal să existe prețuri diferențiate intre două parcări din aceeași zonă,
Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Atribuire loc de parcare lauraoradea lauraoradea buna ziua! locuiesc in Oradea si in zona de domiciliu avem posibilitatea sa avem parcare de domiciliu. Trebuie achitata o taxa stabilita de consiliul local in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! tatăl meu avea un apartament cu loc de parcare. in ... Andreea18906 Andreea18906 Buna ziua! Tatăl meu avea un apartament cu loc de parcare. In Decembrie a decedat iar la sfârșitul lunii a expirat plata parcării și trebuia reînnoită . ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare rezervat. Iulian, Iulian, Se mai pot cumpara locuri de parcare in spatele blocurilor? Si ma refer strict legat de Galati. Iar aici nu ma refer la locurile speciale ptr persoanele cu ... (vezi toată discuția)