avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Loc de parcare rezervat.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Loc de parcare rezervat.

Se mai pot cumpara locuri de parcare in spatele blocurilor? Si ma refer strict legat de Galati. Iar aici nu ma refer la locurile speciale ptr persoanele cu handicap. Intreb acest lucru , deoarece acum doua zile, a aparut peste noapte, un loc de parcare marcat cu numarul de inmatriculare al unei masini. Stiu ca in anumite cartiere din Galati se puteau cumpara locuri de parcare,dar prin licitatie,iar acum din cate am inteles , nu se mai poate nici asa.
Cel mai recent răspuns: CipM , utilizator 17:52, 19 Octombrie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
1-Locurile de parcare nu se cumpara
2-Autoritatea publica locala incheie contracte de concesiune anuale pentru utilizare loc parcare vehicule
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
REGULAMENT DE ATRIBUIRE SI FOLOSIRE A LOCURILOR DE PARCARE
IN PARCARILE DE RESEDINTA DIN MUNICIPIUL GALATI:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, o persoana cu handicap, domiciliind in tara, detinatoare ... FLYGIGI FLYGIGI Buna ziua, O persoana cu handicap, domiciliind in tara, detinatoare a unui card de parcare cu handicap, poate parca gratuit pe locurile de parcare marcate cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. suntem posesorii unui loc de parcare pentru persoane ... Alexandrusc Alexandrusc Buna ziua. Suntem posesorii unui loc de parcare pentru persoane cu handicap rezidential,,atribuit pentru numărul mașinii,cu legitimația aferentă. Acesta a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua .locuiesc in constanta unde regulamentul parcarilor ... Ioannes6707 Ioannes6707 Buna ziua .Locuiesc in Constanta unde regulamentul parcarilor este o mica jungla.Sunt posesor de abonament parcare Zona 2 si azi am parcat intr-un loc dr ... (vezi toată discuția)