avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Buna ziua, Ce fel de declaratie trebuie sa depun la ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Buna ziua, Ce fel de declaratie trebuie sa depun la Anaf dupa ...

Buna ziua,

Ce fel de declaratie trebuie sa depun la Anaf dupa suspendarea activitatii unei I.I. la ONRC?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Care ar fi pasii pentru suspendare srl? diaconugabriel221 diaconugabriel221 Buna ziua, Care ar fi pasii pentru suspendare srl? Depunere declaratie onrc si apoi anaf? Daca documentele de infiintare au fost emise doar electronic, ar ... (vezi toată discuția)
Radiere pfa suspendat catalin_utilizator67 catalin_utilizator67 Buna ziua, Am un PFA la care i-am suspendat activitatea in urma cu doi ani. Azi am fost sa il radiez la registrul comertului. Mai e nececar sa depun vreo ... (vezi toată discuția)
Firma fara activitate miky3110 miky3110 Buna ziua! Amsi eu o intrebare pentru dvs. Cum se poate proceda cu o firma care nu mai are activitate de un an de zile,angajatii au si-au incheiat raporturile ... (vezi toată discuția)