avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... IMPORTANT
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

IMPORTANT

Buna ziua , am si eu o intrebare .Am cumparat o masina fara fiscal de la un vinzator care nu era proprietar de drept al autoturismului si nu avea fiscalul am cumparato doar printro chitanta de mina insotita de cartile de identitate si doi martori ,si poza de buletin a doamnei proprietar de drept, dupa multe incercari de a vorbi cu doamna pentru a imi obtine fiscalul de la dinsa am putut vorbi doar cu un zis nepot de-al doamnei care mia sp ca doamna e plecata din tara si ca nu o sami poata oferi fiscalul pentru ca are foarte multe datoriii neplatite la primarie . ce pot face in aceasta situatie ca sa pot insctie autoturismul pe numele meu neavind fiscalul
Ultima modificare: Vineri, 31 Ianuarie 2025
parota ionut, utilizator

Alte discuții în legătură

Serie de vanzari auto nedeclarate la finante, inmatriculare masina matheszabi matheszabi Este vorba despre un autoturism - la jumatate de pret, aprox. Talonul e pe numele de PPIS. - cred ca a uitat sa puna in talon \"instrainat catre...\" Este ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto de la cmi mf catre persoana fizica Gabi11dog Gabi11dog Am cumparat un autoturism de la un medic de familie, auto care era luat pe firma (cabinet) .Doamna are CUI , deci are personalitate juridica. Am facut doar ... (vezi toată discuția)
am achiziționat o mașină sechestrata Jocher Jocher Am achiziționat o mașină si proprietarul na putut să-mi dea fiscalul pe loc invocand tot felu de scuze si ca mil trimite a doua zi fara probleme si lam ... (vezi toată discuția)