Am achiziționat o mașină si proprietarul na putut să-mi dea fiscalul pe loc invocand tot felu de scuze si ca mil trimite a doua zi fara probleme si lam crezut si a trecut o saptamana si nu mai mi la trimis,si mam dus la el acasă ca sami dea fiscalu si mia recunoscut intrun final ca are sechestru pe masina si deia nu poate da fiscalu, ce este de facut in situatia asta mai pot recupera banii inapoi
Solicitati printr-o notificare scrisa restituirea banilor, indicand o data limita de restituire si un cont bancar.
Notificarea o puteti trimite prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire si continut declarat, prin intermediul unui executor judecatoresc sau prin orice alt mijloc de comunicare prin care sa se asigure primirea somatiei de catre vanzator.
Despre instituirea sechestrului autoturismului se face mentiune pe Certificatul de inmatriculare, pe Cartea de identitate a autovehiculului respectiv. Un exemplar al procesului-verbal de urmarire al acelui autovehicul va fi comunicat atat organelor de politie rutiera, cat si organelor fiscale in raza carora a fost inmatriculat acel bun, pentru a nota aceasta masura in evidentele proprii.
Dvs. ati vazut inainte actele autoturismului?
Daca vanzatorul nu se conformeaza notificarii, il puteti actiona mai departe in instanta.
Sechestru auto
CHMarius
Buna ziua,
Figurez cu o datorie mai veche la un magazin de piese auto,iar acum am primit un \\" Dosar executional \\" prin care se anunta faptul ca masina ... (vezi toată discuția)
Sechestru
niculescu1973
daca am cumparat un auto in 2017 si am aflat ca are sechestru pus pe 28 11 2015 .....firma a vandut masina pe 20 03 2015 unei alte persoane iar acea persoana a ... (vezi toată discuția)