avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua. Am făcut liceul la particular, intre timp ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua. Am făcut liceul la particular, intre timp liceul ...

Buna ziua.
Am făcut liceul la particular, intre timp liceul s a desființat in anul 2012, am apelat la doamna secretara de acolo pentru a-mi elibera diploma de 12 clase.
La care dumneaiei imi spune că pana nu plătesc 4100 lei nu imi va elibera diploma.
Este legal așa ceva, să nu imi elibereze diploma? Unde aș putea să mă adresez?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare diploma fica mea a absolvit liceul fara bac iar ... Antik Antik Refuz eliberare diploma Fica mea a absolvit liceul fara bac iar secretara scolii spune ca nu se eliberează diploma ci doar foaie matricol.. Liceul este ... (vezi toată discuția)
Diploma de bacalaureat gicu73 gicu73 Sunt la o scoala de asistenţi medicali ,dar pînă în prezent nu am diplomă de bacalaureat deoarece am terminat 12 clase dar nu am obţinut diploma de ... (vezi toată discuția)
Foaie matricola din gimnaziu pierduta OanaAlexa OanaAlexa Foaie matricola din gimnaziu pierduta Buna ziua! Nu mai gasesc foaia matricola din gimnaziu, nici in original, nici in copie. Mentionez ca diploma de la ... (vezi toată discuția)