avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua , Mă puteți ajuta cu o informație : Dacă ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua , Mă puteți ajuta cu o informație : Dacă am născut ...

Buna ziua ,
Mă puteți ajuta cu o informație :
Dacă am născut în luna iunie 2023 iar contractul de muncă este suspendat
pentru ccc din data de 09.10.2023 în ce dată ar trebuie să mă întorc la muncă?
Am observat ca legea pentru lunile tatălui a fost adoptată în 19.09.2023.Tatal beneficiază de o luna sau de două luni?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:13, 1 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Tatal beneficiaza de cel putin o luna ..se ia in considerare data nasterii copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! dacă am născut în luna iulie 2023 iar contractul ... NSteph NSteph Bună ziua! Dacă am născut în luna iulie 2023 iar contractul de muncă a încetat pe 05.09.2023 în ce dată ar treb să mă întorc la muncă? Am ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil- -in cazul in care copilul este nascut in data de 18.05.2023, si ... d.nicolin@house-of-communication d.nicolin@house-of-communication pentru o salariata care are CIM-ul suspendat cu data de 19.07.23 (in cazul in care copilul este nascut in data de 18.05.2023), si dosarul pt concediu ingrijire ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata, va rog sa imi spuneti exact de cand se aplica ... ionela11 ionela11 Buna dimineata, Va rog sa imi spuneti exact de cand se aplica cele doua luni ale tatalui pentru concediu crestere copil?...mama are suspendat contractul de ... (vezi toată discuția)