avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Dacă am născut în luna iulie 2023 iar ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Dacă am născut în luna iulie 2023 iar contractul ...

Bună ziua!

Dacă am născut în luna iulie 2023 iar contractul de muncă a încetat pe 05.09.2023 în ce dată ar treb să mă întorc la muncă?
Am observat ca legea pentru lunile tatălui a fost adoptată în 19.09.2023.Tatal beneficiază de o luna sau de două luni?

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: NSteph , utilizator 21:47, 31 Decembrie 2024
La care munca, daca v-a incetat c.i.m. ?

Tatal beneficiază de cel putin o luna.
A fost suspendat(nu m-am exprimat corect) ca urmare a intrării mele în concediu de creștere copil.
Ultima modificare: Luni, 30 Decembrie 2024
NSteph, utilizator
Pe data de 06.08.2025 , trebuie sa reveniti la munca.
2 ani de la nașterea copilului, nu este așa?
Copilul s-a născut pe 9 iulie 2023 și voiam să întreb dacă mă întorc în iunie sau în mai dat( tatăl beneficiază de 2 luni sau de 1 luna creștere copil)?Contractul a fost suspendat pe 05.09.2023
Mulțumesc!
Asa este .. 2 ani de la data nasterii copilului ..

Pe data de 10.06.2025 , trebuie sa reveniti la munca.

Tatăl beneficiază de 1 luna creștere copil

Alte discuții în legătură

Buna ziua , mă puteți ajuta cu o informație : dacă am născut ... Alina0137 Alina0137 Buna ziua , Mă puteți ajuta cu o informație : Dacă am născut în luna iunie 2023 iar contractul de muncă este suspendat pentru ccc din data de ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata, va rog sa imi spuneti exact de cand se aplica ... ionela11 ionela11 Buna dimineata, Va rog sa imi spuneti exact de cand se aplica cele doua luni ale tatalui pentru concediu crestere copil?...mama are suspendat contractul de ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil daniela-claudia daniela-claudia va rog sa-mi spuneti care este actul normativ care reglementeaza concediul pentru ingrijirea copilului. De asemenea as vrea sa stiu daca beneficiaza mama ... (vezi toată discuția)