avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am 84 de ani si sunt din Fetesti.Am facut testament ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am 84 de ani si sunt din Fetesti.Am facut testament prin care ...

Am 84 de ani si sunt din Fetesti.Am facut testament prin care am lasat totul unicului meu nepot. Nu am sotie si nici copii. Acum as vrea SA INCHEI CU NEPOTUL UN ONTRACT PRIN CARE ACESTA SE OBLIGA SA-MI ACORDE INGRIJIRE.CE TREBUIE SA FAC? MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 10:59, 1 Februarie 2025
Încheiați un contract de întreținere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire la contracte de intretinere lia_nedelcu lia_nedelcu Va rog, am urmatoarea intrebare. Suntem trei frati, ce drepturi legale de mostenire avem in urmatoarea situatie? Mama mea este recasatorita de 23 ani, dupa ... (vezi toată discuția)
Ingrijire batrani fara acte, voi fi mostenitor? ecogill ecogill Buna ziua, eu si sotia ingrijin bunicii ei prin alianta.Ea a crescut la ei de la un an pana la 25.Nu am avut neintelegeri dar bunicul este fricos si nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Imprumut la banca aura2014 aura2014 Sotul meu a decedat anul trecut (2013) si avea un imprumut la banca pe 2 ani , imprumut care expira anul acesta (2014) in luna decembrie. Dupa deces eu ... (vezi toată discuția)