avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Am devenit recent functionar public (consilier ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Am devenit recent functionar public (consilier superior) la o ...

Am devenit recent functionar public (consilier superior) la o institutie a administratiei publice locale. Mai am si doua contracte individuale de munca (ca economist) la doua societati comerciale private. Trebuie sa incetez cele doua contracte individuale?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:01, 3 Februarie 2025
Funcţionarii publici pot exercita funcţii în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public, potrivit fişei postului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Funcționar public Giorgiana123 Giorgiana123 Buna ziua , sunt funcționar public cu norma de munca 8 ore/ zi , de profesie sunt si inginer si economist , la instituția publică lucrez la serviciul ... (vezi toată discuția)
Incopatibilitati functionati publice PASCA MARINELA PASCA MARINELA Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare : Daca sunt asociat unic si administrator la societate comerciala de expert contabil , ... (vezi toată discuția)
Angajat la privat si functionar public lee_vue lee_vue angajat la privat urmeaza sa fie numit in functie (functionar public, in urma unui concurs). exista posibilitatea unui \\"transfer\\" (ar fi vreun ... (vezi toată discuția)