avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua! Mă scuzați pentru deranj. Pe data de 15 ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua! Mă scuzați pentru deranj. Pe data de 15 Ianuarie ...

Bună ziua! Mă scuzați pentru deranj. Pe data de 15 Ianuarie am semnat un contract cu cei la Cargus .Doresc sa îl reziliez ,este destul de abuziv prin faptul ca am un număr de expedieri lunar de 55 de colete, în cazul în care eu nu le efectuez, tot trebuie sa achit 800 și ceva de lei . Iar în cazul in care doresc să închei contractul, următoarea zi mi se face factura pe 12 luni și trebuie sa o achit într-o zi lucrătoare. Aproape 10000 de lei. Nu mi se pare corect și normal ar fi sa avem și noi ca beneficiari un termen de X zile sa ne răzgândim .

Azi mi s-a emis prima factura. Cu taxe suplimentare fata de abonament ,deși mi s-a menționat în scris ca nu voi avea nimic de plătit extra. 528 de lei pentru expedierea a 4 tablouri de maxim 1 kg. Dar ki s-au trecut 27 kg total. Oricum am încadrare de maxim 15 kg per colet, nu de aici este plata abuziva.

În contract am 55+ 5 expedieri gratuite, pe factura am 50+5
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 14:14, 3 Februarie 2025
Buna ziua, trebuie analizat contractul de catre un avocat pentru a vedea ce se poate face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa cont colector rotterro rotterro Buna ziua, Societatea noastra are un contract de prestari servicii cu firma Urgent Cargus. Avem 2 probleme legate de plata Taxei de Cont colector in ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila plata arenda in bani si natura cu retinerea impozit la sursa Kolea41 Kolea41 buna seara , rog un exemplu de inregistrare contabila a operatiunilor ce deriva din plata arendei- in special in natura- cu stabilirea si retinerea impozitului ... (vezi toată discuția)
M-au furat cei de la o firma de curierat abx5 abx5 Si eu trec printr-o chestiune la fel de delicata cu [editat]. Acum doua saptamani am trimis un colet prin OLX (un telefon samsung edge in valoare de 2100 ... (vezi toată discuția)