avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna! Intr-un proces civil, la fond nu s-a admis decat ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna! Intr-un proces civil, la fond nu s-a admis decat un capat ...

Buna! Intr-un proces civil, la fond nu s-a admis decat un capat de cerere pe cheltuieli de judecata fara ca judecatorul sa motiveze de ce a acordat doar o parte din aceste cheltuieli. S-a facut apel pentru recuperarea tuturor cheltuielilor. S-a admis apelul si a modificat in parte hotararea data la fond ,in sensul ca obliga pe cel care a pierdut sa plateasca toate cheltuielile facute in proces ,onorariu avocat ,cheltuieli de transport , taxe de timbru,martori ,care sunt destul de mari si care au fost depuse la dosar.Hotararea este cu drept de recurs. Pentru a se face recurs ce motive se pot invoca si daca ar fi sanse sa fie admis recursul. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:19, 1 Februarie 2025
Buna! Recursul vizeaza in principal motive de nelegalitate, de obicei este mai greu de rasturnat o hotarare pe aceste motive. Insa, ar fi culmea sa va spuna cineva aici „daca ar fi sanse sa fie admis recursul.” Curios este faptul ca v-ati descurcat pana acum fara avocat. Felicitari !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna tuturor. am primit hotararea intr-un proces civil. judecatoarea ... Mika T Mika T Buna tuturor. Am primit hotararea intr-un proces civil. Judecatoarea a admis cheltuieli de judecata numai onorariu dat avocatului in valoare de 2000lei, iar ... (vezi toată discuția)
Cum pot solicita îndreptarea erorii efectuate de instanță privind calculul la plata cheltuielilor de judecată pe care pârâtul trebuie să mi le plătească? _Alin_ _Alin_ Cum se procedeaza repararea erorii cauzate de instanta la plata cheltuielilor de judecată? Mentionez ca in momentul cand am introdus actiunea in judecată, ... (vezi toată discuția)
Cerere de indreptare eroare materiala sau recurs? LUNCANU IONEL LUNCANU IONEL Sunt intr-un proces de revendicare funciara , in rejudecare, s-a dat solutia pe fond, cererea a fost admisa in totalitate, insa la calculul cheltuielilor de ... (vezi toată discuția)