avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna! Am si eu o problema legata de un site de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna! Am si eu o problema legata de un site de socializare..mai ...

Buna! Am si eu o problema legata de un site de socializare..mai precis matrimoniale pentru seniori..am facut greseala ca in urma unor reclame aparute cand jucam un joc pe telefon sa apara acest site..am platit un abonament de 1 luna pe care l am inchis dupa 2 zile...am cerut inchiderea contului ..nu am primit nici un raspuns pana de curand cand incep sda imi vina pe email tot felul de amenintari de la o firma de recuperari creante ca am de plata o anumita suma..prima data am crezut ca sunt cu adevarat dator..am platit la contul indicat ..dar nimic..in continuare vin e-ailuri si scrisori..imi trimit formulare sa recunosc ca sunt dator ..m ar interesa care este o rezolvare pentru ca am incercat sa intru pe acel site dar nu mai figurez in baza lor de date si cu toate acestea primesc mailuri ca am abonament
Cel mai recent răspuns: Alexandrugh , utilizator 20:11, 1 Februarie 2025
reclamatie la politie poate fii frauda

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum rezolv o problema cu un cont pe un site de socializare? IonCristi79 IonCristi79 Buna ziua! Ma numesc Serbu Cristi si va contactez in legatura cu o problema cu un fost cont a unei retele de socializare(matrimoniale). Pe la inceputul acestui ... (vezi toată discuția)
M-am înscris în ianuarie pe un site de matrimoniale cu un abonament de 15 lei/lună. acum îmi cer 207 lei + 51 de lei penalizări, și mă amenință cu o firmă de recuperare creanțe, e legal așa ceva? just_ea just_ea buna seara....m-am inscris in luna ianuarie pe un site de matrimoniale care daca vroiai sa beneficezi de mesaje scrise/primite,vizualizari profile trebuia sa ... (vezi toată discuția)
Victima unei fraude pe internet TiberiusD TiberiusD Buna ziua! Cred ca am ajuns victima unei fraude pe internet. Mi-am facut un cont pe un asa-zis site de socializare, academicsingles.ro, necitind inainte ... (vezi toată discuția)