avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Victima unei fraude pe internet
Discuție deschisă în Executare silită

Victima unei fraude pe internet

Buna ziua! Cred ca am ajuns victima unei fraude pe internet. Mi-am facut un cont pe un asa-zis site de socializare, academicsingles.ro, necitind inainte comentariile referitoare la acest site. Am ajuns sa imi fac cont si sa platesc suma initiala pentru un abonament de o luna. Astazi primesc mail cum ca abonamentul a fost reinnoit automat si ca daca nu platesc (ulterior mi-am inchis card-ul pentru ca am vazut despre ce e este vorba) trimit o firma de recuperari in vederea obtinerii banilor. Ma poate ajuta cineva sa scap ce aceasta problema? singurul lucru pe care l-am facut momentan a fost sa imi inchid cardul de pe care am efectuat plata. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 11:49, 12 Martie 2018
Cititi aceasta discutie:
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Vedeti ca mai este uun subiect postat in legatura cu o speta asemanatoare. Este posibil sa aiba legatura. Incercati sa obtineti conditiile de inscriere si de plata si sa cititi ce presupune acel membership pass. Sunt importante clauzele. Daca se poate demonstra ca v-au fost aduse la cunostinta, sunt sanse sa nu scapati de obligatia de a achita suma. Depinde...
Ultima modificare: Luni, 12 Martie 2018
Company Advising, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - abonament scribd rebevl rebevl Am si eu o intrebare m am inscris pe scribd.com acum vreo 4 luni , am descarcat un referat si de atunci imi i a lunar 40 si ceva de lei ... ieri am inchis ... (vezi toată discuția)
Buna! am si eu o problema legata de un site de socializare..mai ... aleo1106 aleo1106 Buna! Am si eu o problema legata de un site de socializare..mai precis matrimoniale pentru seniori..am facut greseala ca in urma unor reclame aparute cand ... (vezi toată discuția)
Cum rezolv o problema cu un cont pe un site de socializare? IonCristi79 IonCristi79 Buna ziua! Ma numesc Serbu Cristi si va contactez in legatura cu o problema cu un fost cont a unei retele de socializare(matrimoniale). Pe la inceputul acestui ... (vezi toată discuția)