Buna ziua! Cred ca am ajuns victima unei fraude pe internet. Mi-am facut un cont pe un asa-zis site de socializare, academicsingles.ro, necitind inainte comentariile referitoare la acest site. Am ajuns sa imi fac cont si sa platesc suma initiala pentru un abonament de o luna. Astazi primesc mail cum ca abonamentul a fost reinnoit automat si ca daca nu platesc (ulterior mi-am inchis card-ul pentru ca am vazut despre ce e este vorba) trimit o firma de recuperari in vederea obtinerii banilor. Ma poate ajuta cineva sa scap ce aceasta problema? singurul lucru pe care l-am facut momentan a fost sa imi inchid cardul de pe care am efectuat plata. Va multumesc.
Vedeti ca mai este uun subiect postat in legatura cu o speta asemanatoare. Este posibil sa aiba legatura. Incercati sa obtineti conditiile de inscriere si de plata si sa cititi ce presupune acel membership pass. Sunt importante clauzele. Daca se poate demonstra ca v-au fost aduse la cunostinta, sunt sanse sa nu scapati de obligatia de a achita suma. Depinde...