avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă am primit concediu medical (inclusiv în weekend ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă am primit concediu medical (inclusiv în weekend pentru ...

Dacă am primit concediu medical (inclusiv în weekend pentru ca se lucrează și în weekend) angajatorul m a pus liberă în zilele în care eu am primit concediu medical. Este voie să facă așa ceva? Dacă nu, ce e de făcut?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:17, 2 Februarie 2025
Zilele lucratoare sunt de luni pana vineri...iar daca ati fi fost de serviciu in acele zile trebuia sa va puna in pontaj in concediu medical.
Concediul medical nu se plătește pentru zilele libere, cum sunt sâmbăta sau duminica.
Pentru sâmbată și duminică nu vi se platește concediul medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de luni pana vineri si ei ma cheama la munca sambata....... adios3280 adios3280 Buna ziua Am si eu o mica intrebare. Situatie este putin complicata. Am avut concediu medical de luni pana joi si vineri concediu de odihna. Acum ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in week-end amdbuc amdbuc Buna, Eu lucrez intr-o companie unde se lucreaza in week-end si am avut concediu medical de vineri pana luni ( 4 zile, dupa cum scria pe document). La ... (vezi toată discuția)
Cum se ponteaza concediul medical pentru personalul care lucreaza in ture de 8 ore dorinelbraha dorinelbraha buna ziua cum se ponteaza concediul medical pentru personalul care lucreaza in ture de 8 ore? se trece in foaia de prezenta sambata si duminica? exista un ... (vezi toată discuția)