avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Model de contract de comodat pentru punct de lucru
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Model de contract de comodat pentru punct de lucru

Bună ziua, vă rog dacă puteți să mă ajutați cu un model de contract de comodat pentru punct de lucru între primărie și asociația umanitară pe care am înființat-o. Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Februarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 21:35, 1 Februarie 2025
Adică primaria va pune la dispoziție spațiul pentru a fi folosit de asociatie (ong)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cotract pentru un spatiu de inchiriat burlacuirina burlacuirina va rog sa-mi spuneti daca o asociatie non guvernamentala cu activitati pt copii si adulti care e pe punctul de infiintare poate incheia cu liceul unde ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat sau declaratie de sediu? anighe anighe Buna ziua Doresc sa infiintez o asociatie ONG. Unul dintre membrii fondatori pune la dispozitie apartamentul sau pentru sediul social. In acest caz este ... (vezi toată discuția)
Sediu social asociatie pe teren dxt_morgan dxt_morgan Buna ziua, As dori sa mi deschid o asociatie cu profil umanitar in alt judet unde am o bucata de pamant arabil. 1)As putea pune sediul social acolo ... (vezi toată discuția)