avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cotract pentru un spatiu de inchiriat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cotract pentru un spatiu de inchiriat

va rog sa-mi spuneti daca o asociatie non guvernamentala cu activitati pt copii si adulti care e pe punctul de infiintare poate incheia cu liceul unde desfasoara activitatile momentan un contrct de inchireire sau comodat pt a fi sediul asociatieiVa rog sa-mi dati temeiul legal
Daca nu pot folosi ca spatiu o locatie obisniuta(casa cu proprietarul decedat dar cu documente de la mostenitori)
VA MULTUMESC SI o zi buna!!!!!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 11:02, 24 Septembrie 2016
Poate să fie încheiat un contract de comodat sau de închiriere. Se va preciza în contract faptul că ONG-ul este în curs de înființare și că la adresa imobilului va fi stabilit sediul social.
@burlacuirina, daca puteti sa explicati un pic mai mult situatia respectiva.
Cum desfasoara ONG "activitatile momentan", daca este "pe punctul de infiintare" ?
In plus, spuneti ca se desfasoara activitati "cu adulti", intr-un liceu ? adica in curtea liceului vor avea acces si adulti, la ONG ?
am intelers raspunsul dar va rog sa-mi dati daca se poate formularul sau documentul pe care trebuie sa-l inchi cu scoala.multumesc
Modele de contracte de comodat gasiti pe internet. Si puteti adapta contractul la situatia in speta.
Scoala are modelul ei de document, are jurist la inspectorat, nu cred ca este oportun modelul de document propus de dvs., insa daca insistati sa va duceti cu un model de document propus de dvs., puteti folosi un model oarecare, obisnuit, de contract de locatiune.
Search "model contract de locatiune" pe sf. google si alegeti de acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru deschiderea unui punct de lucru Cristhine Cristhine Buna ziua! Care sunt actele/aprobarile/documentele necesare pentru deschiderea unui punct de lucru al unui ONG? (vezi toată discuția)
Ajutor! gabitza1980 gabitza1980 am o societate cu sediul in ilfov,maine merg la registru comertului pentru infiinatare de punct de lucru in bucuresti(restaurant).astazi am achizitionat casa ... (vezi toată discuția)
Am înființat un ong. Părinte Casian Părinte Casian Am înființat un ong. Asociația Ortodox Sf Imparati Constantin și Elena Bacău Când am înființat acest ong am pus la dispoziție un spatiu birou. La ora ... (vezi toată discuția)