avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Semnaturile apartamentelor vecine pentru sediul social ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Semnaturile apartamentelor vecine pentru sediul social al unei asociatii

Daca se modifica sediul social al unei asociatii, sediul va fi intr-un apartament dintr-un bloc. In contractul de comodat s-a mentionat ca acela va fi doar sediul social, nu ca se si vor desfasura activitati specifice la sediu. Documentele au fost depuse la judecatorie. Exista posibilitatea sa ceara totusi semnaturile apartamentelor vecine, sau alte documente? Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 23 Octombrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: IoanGRG , utilizator 19:18, 19 Noiembrie 2024
Buna ziua

Nu este nevoie de acordul vecinilor daca acela este numai sediu social (fara activitate)
Ong nu este SRL! (desi si la SRL depuneti declaratia model ca nu aveti activitate la sediul social, dar mna)

Veti avea 2 optiuni. Ori acordul tip conf legii 196/2018, ori declaratie pe proprie raspundere ca asociatia nu desfasoara activitate la sediul ales.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare asociatie carabela_anca carabela_anca Buna ziua, Stiu ca in cazul in care sediul social al unei Asociatii este declarat in cadrul unui apartament, e necesar sa obtin acordul scris de la vecinii cu ... (vezi toată discuția)
Semnaturi vecini pentru sediul social mariuslm mariuslm Buna ziua, Unul din vecini, doreste semnatura mea pentru ca in apartamentul in care locuieste vrea sa detina sediul social pentru firma. In modelul tip ... (vezi toată discuția)
Expirare sediu social ong catapp catapp Buna ziua! Mi-am dat seama cu vreo 3 ani (!) intarziere ca sediul social al ONG-ului meu a expirat. Nu este posibila prelungirea lui retroactiva la aceeasi ... (vezi toată discuția)