avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Când se încheie acordul de recunoaștere intr-un ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Când se încheie acordul de recunoaștere intr-un proces cu ...

Când se încheie acordul de recunoaștere intr-un proces cu mai mulți inculpați?

Bună seara!
Speta este următoarea: infracțiune cu mai mulți inculpați. Unii si-au exprimat intenția de a încheia acord de recunoaștere, însă nu au fost chemați pentru negociere.Parchetul sesizează instanța, deci trimite în judecata pe ceilalți inculpați care nu au cerut încheierea unui acord.
Intrebare:Nu era normal ca mai întâi sa se încheie acordul de recunoaștere pentru cei care doresc și apoi sa fie trimiși în judecată ceilalți inculpați care nu doresc?
Dacă la negociere nu se ajunge la un acord, inculpatul care a intenționat sa încheie acord și nu l-a încheiat poate fi trimis ulterior sesizării instantei, în judecată alături de cei trimiși deja?
Practic eu nu înțeleg cum se trimit o parte din inculpați în judecată, în timp ce cu ceilalți nu a fost încheiat un acord de recunoaștere?E legal ? Eu practica la parchete?
Mulțumesc tuturor celor care vor găsi o fărâmă de timp pentru a-mi răspunde !

Alte discuții în legătură

Acordul de recunoastere a vinovatiei Talidor Talidor Buna ziua. Impotriva mea s-a pus in miscare o actiune penala pentru o infractiune prevazuta la art. 289 al.1 CP cu aplicarea art.6 din legea 78/2000 si ... (vezi toată discuția)
Codul rutier pyl pyl buna ziua.Am fost depistat pe 21.07.2013,baut la volan,iar la sange mi-a iesit 1,60 cu 1,40 alcool in sange.As vrea sa va intreb in cat timp se prescrie ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan bogdan_adrian093 bogdan_adrian093 Buna ziua! In primul rand vreau sa specific ca regret fapta enorm si ca a fost prima si ultima oara cand fac asa ceva. Am 23 de ani, sunt student. Nu am ... (vezi toată discuția)