avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună seara de 17 ani plătesc la o dubă impozit ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună seara de 17 ani plătesc la o dubă impozit dublu ,anul ...

Bună seara de 17 ani plătesc la o dubă impozit dublu ,anul acesta am aflat ca primăria m-a păcălit și am plătit dublu la impozit în acești ani am făcut cerere și mi-a înapoiat banii pe 5 ani atât restul a zis ca nu se poate din vorba de o suma mare vă rog ce pot face ?

Alte discuții în legătură

Adeverinta suspensie axe motoare ion.ciuperca@gmail.com ion.ciuperca@gmail.com Buna ziua,Impozitul auto pentru vehiculele mai mari de peste 12 Tone este de peste 1000 de lei anual.Daca vehiculele, sunt cu suspensie pneumatica pe axa ... (vezi toată discuția)
Imprumut intre persoane fizice Denisa19680919 Denisa19680919 Buna seara! Ma numesc Denisa Ciaclan si as dori sa ma ajutati intr-o problema: prin 2008, eu am girat-o cu locuinta pe numita X din Tg Mures, proprietara a ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriere Adrianchisnicolae Adrianchisnicolae Buna seara. De curand a murit socrul meu și el nu a platit niciodată impozitele pe casa si terenuri agricole. Am fost la primărie sa intreb si in prima ... (vezi toată discuția)