Buna ziua,Impozitul auto pentru vehiculele mai mari de peste 12 Tone este de peste 1000 de lei anual.Daca vehiculele, sunt cu suspensie pneumatica pe axa motoare,te duci la reprezentanta RAR de care apartii ,cu vehiculul si -ti elibereaza o adeverinta de suspensie,pneumatica pe axa motoare ,drept pentru care impozitul se reduce la jumatate,cinci sute si ceva de lei.Eu am aflat de aceasta adeverinta de suspensie doar intamplator ,dupa 7(sapte ani ) ,asa ca, la un cap autotractor,am platit timp de sapte ani impozit dublu ,iar la un altul,fiindca am doua,am platit pe trei ani impozitul dublu la primaria din Sacele -Brasov.Intrebarea mea este daca pot juridic,sa-mi recuperez banii pe impozitul platit dublu in toti acesti ani si cum sa procedez ?
Autoritatea fiscala poate dispune modificarea obligatiilor de plata numai in baza de documente legale si incepand cu momentul depunerii acestora
Pentru a putea recupera c/v impozit este necesara hotarare judecatoreasca definitiva
Care ar fi sansele de castig,sau mai bine zis de recuperare a acestor bani pe care iam platit in plus, in cazul in care dau in judecata Primaria,serviciul de taxe si impozite ,?