avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Bună ziua,am.inchiriat un cabinet intr-un spatiu deja ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Bună ziua,am.inchiriat un cabinet intr-un spatiu deja autorizat ...

Bună ziua,am.inchiriat un cabinet intr-un spatiu deja autorizat ca și cabinet stomatologic. Ce procedură sa urmez pentru avizare?trebuie sa ma autorizeze și eu dacă deja proprietare deține autorizație?mulțumesc

Alte discuții în legătură

Spațiul pentru un cabinet stomatologic Ion.Me Ion.Me Buna ziua tuturor! Unde as putea gasi cele mai noi si relevante informatii despre regulamentul in ceea ce priveste spatiul pentru un cabinet stomatologic? Care ... (vezi toată discuția)
Constructie cabinet stomatologic vecini Chris2293 Chris2293 Buna ziua. Locuiesc la casa si doresc sa realizez o constructie mica ce va avea destinatia cabinet stomatologic. Vecini nu am decat pe o parte si nu suntem in ... (vezi toată discuția)
Autorizatie functionare primarie ralukitza ralukitza Buna ziua! Am o societate comerciala cabinet stomatologic. Intrebarea mea catre dumneavoastra este : am nevoie de autorizatie de functionare de la Primaria ... (vezi toată discuția)