avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Este legal să fiu presată să îmi schimb numele de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Este legal să fiu presată să îmi schimb numele de familie ...

Este legal să fiu presată să îmi schimb numele de familie după divorț?
Vreau să știu dacă pot refuza să îmi schimb numele, chiar dacă fostul meu soț a fost de acord să îl păstrez la notar.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:47, 2 Februarie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va obliga nimeni sa va schimbați numele, dacă ați divortat la notar și a fost de acord sa va pastrati numele, la revedere.
Daca mai insista, spuneti-i ca ii faceti plangere penala pt hartuire
Ultima modificare: Duminică, 2 Februarie 2025
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs divort Iris_64 Iris_64 In urma sentintei de divort prin care fostul sot era de acord sa imi pastrez numele de familie,a facut apel la sentinta,dorind sa retraga acest nume.Pot s aimi ... (vezi toată discuția)
Eroare decizie divort marla marla Buna ziua. Am divortat in urma cu 1 an de zile pe cake amiabila, ambii fiind in afara tarii si avand ca reprezentant acelasi avocat. Din pacate avocatul a ... (vezi toată discuția)
Recuperare nume de familie dupa divort laurio laurio buna ziua! in urma divortului am fost de acord ca fosta sotie sa-si pastreze numele meu de familie; dupa o perioada m-am recasatorit, actuala avand acelasi ... (vezi toată discuția)