avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, am lucrat timp de trei ani în Franța cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, am lucrat timp de trei ani în Franța cu contract ...

Bună ziua, am lucrat timp de trei ani în Franța cu contract de munca și am încetat activitatea în 2023.Se poate recupera impozitul plătit în tot acest timp la stat?

Alte discuții în legătură

Excrocherie - neplata drepturilor salariale ?? ciupir ciupir Buna ziua, Doresc si eu indrumare din partea dv. Am lucrat pe parcursul anului 2011 in Franta la o firma din Romania cu patron Roman . La plecare din ... (vezi toată discuția)
Recuperarea taxelor platite catre statul francez Ozgean Ismail Ozgean Ismail Buna ziua. Am muncit o perioada de 3 ani pe vasele de croaziera pe Sena cu contract francez (contract pe perioada determinata 9 luni). Lunar se opreau circa ... (vezi toată discuția)
Contract munca in strainatate ContSters161008 ContSters161008 Buna seara Va cer sfatul intr o problema legata de legislatia muncii in Romania si in UE. Pe scurt,in iulie 2005 am plecat in Franta,cu un contract de ... (vezi toată discuția)