Buna ziua m-am despărțit recent de concubina am ajuns in instanta din ordinul de protecție între care am un copil cu aceasta femeie și într-un timp când eram cu ea ținea tare ca copilul e al -meu tot timpul acesta și când a ajuns in instanta a zis că nu-i al-meu cine se ocupa cu daunele morale va rog frumos și a-și dori purul adevăr că am trăit într-o minciună atâta timp cum pot proceda va mulțumesc*
Trebuie sa va adresați instantei de judecata cu o cerere privind contestarea recunoașterii de paternitate iar în cadrul procesului se efectueaza testul ADN pentru verificarea paternității dvs.
Dacă în urma testului ADN rezulta ca nu sunteți tatal copilului atunci puteți solicita atat daune morale cât și materiale de la partenera dvs.
Evident, se rectifica și datele de stare civila ale copilului astfel încât nu o sa mai figurati ca tata al acestuia.
Contactați un avocat și discutați în detaliu toate aspectele juridice referitoare situației dvs.
Buna
Baubau1
Buna ziua sunt căsătorit de 10 ani cu soția mea avem împreună o fetiță de 3 ani si acum este însărcinată cu alt bărbat noi ne-am hotarat sa mergem ... (vezi toată discuția)