avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună. Se poate șterge numele persoanei de la tată ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună. Se poate șterge numele persoanei de la tată (el nu este ...

Bună. Se poate șterge numele persoanei de la tată (el nu este tatăl biologic al copilului) din certificatul de naștere dacă și el este de acord?
Se poate rectifica paternitatea copilului doar prin acțiune în instanta și test ADN
Contactați un avocat care sa va sprijine in acest demers și sa discutați în detaliu toate aspectele juridice referitoare situației dvs.
Depinde de mai multi factori, intai informati-va, sa nu incepeti ceva lung si costisitor fara sa stiti unde va duce.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre paternitate Calin2130 Calin2130 Buna ziua.Speta este in felul urmator: Femeia are o relatie amoroasa si ramane insarcinata cu respectivul,dar afla dupa ce nu mai sunt impreuna.Copilul este ... (vezi toată discuția)
Dacă copii nu sunt recunoscuți pe certificatul de naștere ... Ionela_38 Ionela_38 Dacă copii nu sunt recunoscuți pe certificatul de naștere dar este tatăl biologic pot cere moștenire după deces (vezi toată discuția)
Stabilire paternitate-test adn denis2012 denis2012 Buna ziua,as vrea sa stiu daca tatal meu are acelasi adn ca al meu,cum pot face sa aflu daca el nu doreste sa faca analizele de sange?nu avem acelasi nume ... (vezi toată discuția)