avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Locuiesc intr-o comuna din judetul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Locuiesc intr-o comuna din judetul Ialomita, cu viza ...

Buna ziua,
Locuiesc intro comuna din judetul Ialomita, cu viza de resedinta, in casa proprietate personala.
Vecinul meu din partea de nord si-a amplasat un adapost pentru circa 200 de oi la mai putin de 50m de gospodaria meu.
Am mers la primarie sa rezolv acest neajuns si primarul m-a indrumat sa fac sesizare la garda de mediu si directia sanitar veterinara.
Acestia au venit au verificat si au constatat ca acest adapost nu respecta legea de amplasare si normele sanitar veterinare in vigoare.
Au aplicat amenzi si au recomandat gasirea unei alte locatii care sa respecte legea in vigoare. acest lucru revenea primariei si care a tergiversat acest si astazi.Toate acestea s-au petrecut din 2018 pana acum.
Primaria mi-a comunicat ca a repartizat un loc in care sa-si mute amplasamentul, dar ca vecinul nu doreste sa plece si daca vreau sa plec eu de acolo.
Intrebarea este, ce pot sa fac in aceste conditii?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:42, 2 Februarie 2025
Nu înțeleg care era treaba primăriei sa găsească loc.
Mai chemati garda de mediu pana se satura vecinul de amenzi.
Il puteti da și în judecata și apoi se executa pe cheltuiala lui mutarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cresterea oilor si a porcilor in mijlocul satului vale2004 vale2004 buna ziua,sunt casatorita si am doi copii ,in mijlocul satului avem un vecin care detine multe animale printre care oi,porci ,vaci,etc..etc ...vreau sa va spun ... (vezi toată discuția)
Ghena gunoi menajer arianaferseta arianaferseta Buna ziua. Locuiesc la casa, iar in vecini este un teren privat pe care s-a construit in bloc cu 7 etaje. Acum amplaseaza ghena de gunoi a blocului langa ... (vezi toată discuția)
Creșterea unui număr mai mare de porci în gospodarie Angelescu lilica Angelescu lilica Daca exista o norma sau regulament sa cresti mai multi porci intr-o gospodarie (cati porci ai voie sa cresti )daca ,e nevoie de autorizatie Unde ar trebui sa ... (vezi toată discuția)