avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua, as dori sa primesc o informație ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua, as dori sa primesc o informație esențială pentru ...

Bună ziua,, as dori sa primesc o informație esențială pentru mine Dacă sunt căsătorit cu o cetateana din republica Moldova dansa poate lucra în Germania împreună cu mine, va rog sa ma ajutați cu un răspuns sau informații

Alte discuții în legătură

Casatorie cetatean eu cu cetatean non-eu Ana1992 Ana1992 Buna ziua! As avea nevoie de o informatie Va rog mult daca puteti sa ma ajutati. Eu sunt din Republica Moldova si urmeaza sa ma casatoresc cu cetatean roman ... (vezi toată discuția)
Casatorie in moldova, stabilire in germania- acte necesare ? andreas4me andreas4me Buna seara, Am si eu nevoie de o lamurire...Sunt cetatean roman stabilit in Germania din 2008.Am permis de munca pe durata nedeterminata aici in Germania si ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean moldovean alex1414 alex1414 Buna ziua ! Este prima oara aici pe forum. As vrea sa va solicit parerea in legatura cu o situatie. Eu locuiesc in Germania legal de 5 ani de zile,lucrez in ... (vezi toată discuția)