avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anexa 24 se poate refacere?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anexa 24 se poate refacere?

In urma verificarilor facute de notar s-a constatat ca, suprafata constructiilor din cartea funciara nu corespunde cu anexa constructii data de primarie si implicit anexa 24. Am facut actualizarile de suprafete la cladiri in registrul agricol si a fost emisa o noua adeverinta de constructii de catre primarie. D-na notar nu mi-a zis decat sa iau o adeverinta de constructii actualizata. Mai e nevoie si de refacerea anexei 24??? Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 2 Februarie 2025
aceredspania, utilizator

Alte discuții în legătură

Intabulare pe un imobil mai mare decât în succesiune mugurelu mugurelu Bună ziua, Speța e așa: 1) Au decedat ambii părinți dintr-un sat -> s-a făcut succesiune potrivit actelor de la primărie (terenuri, ... (vezi toată discuția)
Conditionare eliberare anexa 24 de primarie Eugen Enescu Eugen Enescu Buna ziua , va rog sa ma informati si pe mine intr-o problema, am solicitat primariei eliberarea anexei 24 sesizare de deschidere succesorala, nu vor sa imi ... (vezi toată discuția)
Radiere casa și anexa din cf. alin113 alin113 Buna seara, recent am cumpărat un teren pe care la OCPI figurează o casa, faptic pe teren nu mai exista doar o grămadă de pământ, casa a picat în urma ... (vezi toată discuția)