avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Obținere desfășurător convorbiri telefonice vechi ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Obținere desfășurător convorbiri telefonice vechi de 10 ani ca proba

Exista vreo sansa ca prin intermediul justitiei sa se obtina un desfășurător al convorbirilor telefonice a unei persoane (numar cunoscut), în urma cu 10 ani, dintr-o perioada data (zilele și luna precizate)? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Interceptari telefonice (dovedirea nevinovatiei) ContSters392756 ContSters392756 Buna seara, Va relatez povestea pe scurt: Ma aflu intr-un dosar penal pentru trafic de droguri, impreuna cu contabilul meu si cu prietena mea ma-m deplasat ... (vezi toată discuția)
Bani imprumutati prin western union si neinapoiati Medic_Aly Medic_Aly Buna ziua. As avea nevoie de un sfat informal. Am imprumutat unei persoane bani (euro si lire sterline) pe parcursul a 2-3 ani in 5 transe. Mi-a promis ca ... (vezi toată discuția)
Servici roaming nesolicitat majevcanin majevcanin buna ziua rog pe cineva sa ma lamureasca in urmatoarea problema in data de 19 m-am trezit cu un SMS din partea COSMOTE prin care am fost somat sa achit ... (vezi toată discuția)