buna ziua rog pe cineva sa ma lamureasca in urmatoarea problema
in data de 19 m-am trezit cu un SMS din partea COSMOTE prin care am fost somat sa achit suma de 850 ron in caz contrar mi se va suspenda serviciul termen 48 de ore .
avand in vedere magariile care se fac am sunat la nr respectiv o doamna mi-a raspuns platiti iar daca nu va convine dati in judecata
am sunat dupa o ora din nou am discutat cu un baiat operator care incerca sa ma convinga ca muncesc in strainatate si ca este contravaloarea convorbirii mele in tara atunci i-am precizat ca nu am fost nici odata la munca afara traiesc si muncesc in tara
dupa lungi convorbiri si peripetii am primit un extras dupa convorbiri in care surpriza de dimineata pana la ora 18 totul norma la 18 o convorbire cu un numar total necunoscut mie convorbire o ora in roaming 3--4 convorbiri normale alt nr alta ora i roaming
rgamintea mea este daca exista cineva care ma poate lamuri daca asa ceva e posibil telefonul meu este setat pe selectie manuala operator in contractul pe care-l prelungesc anual nu am solicitat serviciul respectiv si nici telefonic nu sant o persoana care sa aiba nevoie de asa ceva telefonul imi este necesar doar pentru convorbiri cu colegii de serviciu si familia
desi este relatarea evenimentelor cam lunga sper sa nu va plictiseasca si sa ma lamuriti ce pot face ca dintr-un salar de 6ooron e problema de achitat mai ales ca nu am putut vorbi ca am fost la volanul unei masini si am si 3 martori
va multumesc
Faceti reclamatie la Cosmote in scris si la OPC in scris si in acelasi timp cu prima, iar daca nu se rezolva, in instanta este ultima sansa. Nu ignorati caci se poate transforma intr-o suma mai mare.