avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna seara, Am nevoie de un avocat pentru drepturile ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna seara, Am nevoie de un avocat pentru drepturile animalelor ...

Buna seara,
Am nevoie de un avocat pentru drepturile animalelor care sa ma ajute pro bono.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:51, 3 Februarie 2025
Pe Forum nu se pot face recomandari, puteti alege unul din lista de mai jos si contacta
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

sau

de aici
[ link extern ]
Poate daca expuneati speta și cereati un sfat, ati fi inmuiat și determinat pe cineva sa se implice, dacă le scrieți mesajul pe care l-ati scris aici și pe privat , nu aveti nicio șansă.
Oricum, reprezentare nu puteti găsi pro bono, dar puteți accesa ajutor public judiciar dacă aveți venit mic sau puteti strânge bani din donații.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat specializat in dreptul muncii ContSters287513 ContSters287513 I-mi poate recomanda cineva un avocat specilaizat in dreptul muncii? (vezi toată discuția)
Avocati din barlad impotriva pv politia rutiera radu975 radu975 Vreau un avocat care sa ma reprezinte in instanta pentru a contesta un PV radar, intocmit la Barlad!#-o (vezi toată discuția)
Caut avocat sa ma reprezinte la cnsas nicolas31 nicolas31 Caut avocat care sa ma reprezinte la CNSAS Bucuresti (dosarele din arhivele securitatii) deoarece nu se poate decat daca sunt reprezentat. (vezi toată discuția)