avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce faci daca arhivele nu îți trimit adeverința ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce faci daca arhivele nu îți trimit adeverința până pe 01.03.2025??? ...

Ce faci daca arhivele nu îți trimit adeverința până pe 01.03.2025??? Plata a fost făcută ACUM OPT luni, depășind cu DOUĂ LUNI termenul maxim stabilit. Cui te adresezi??CNNP le accepta și pe cele aduse după 1.03.2025???
Mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: maiaB , utilizator 11:28, 3 Februarie 2025
O depuneti cand o primiti ..sesizati Arhivele Nationale cu depasirea termenului de eliberare.
Va mulțumesc mult, mult de tot!!!
Le-am scris dar, mi-au tot spus că au multe...
Gânduri bune!!!

Cornel Vasile a scris:

O depuneti cand o primiti ..sesizati Arhivele Nationale cu depasirea termenului de eliberare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. cum pot afla oficial unde sant statele de plata a ... etelkaolga etelkaolga Buna ziua. Cum pot afla oficial unde sant statele de plata a fostei societati , unde am lucrat intre anii 1994- 2007. Detinatorul arhivei este obligat sa ... (vezi toată discuția)
Buna seara, cum pot obtine documentele din arhiva daca nu primesc ... Marcel6024 Marcel6024 Buna seara , cum pot obtine documentele din arhiva daca nu primesc un raspus concret , desi am platit si am dat si un ultimatum prin email? Perioada 1977-1981 ... (vezi toată discuția)
Solicitare adeverinta sporuri buna ziua am solicitat o adeverinta ... magic9pm magic9pm Solicitare adeverinta sporuri Buna ziua Am solicitat o adeverinta pentru sporuri nepermanente la compania care detine arhiva fostului loc de munca. Cererea a ... (vezi toată discuția)