avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cod cor șef fabrica și director productie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cod cor șef fabrica și director productie

Buna ziua. Mă puteți ajuta cu 2 coduri cor pentru șef fabrica și director producție?
Și îmi puteți spune, va rog, daca postul de șef fabrica este "deasupra" postului de director producție?
Eu am găsit urmatoarele:
Sef fabrica- director sucursala, cod cor 112023 ( fabrica fiind un punct de lucru al societății)
Director producție - șef proces fabricație, cod cor 121913
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:51, 3 Februarie 2025
in C.O.R. nu este prevazut un cod pentru director/manager productie, sef fabrica.

Puteti folosi :
Sef proces fabricatie - Cod COR 121913
112004 - Director societate comerciala
112024 - Director tehnic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cor Resurse Umane Srl Resurse Umane Srl Buna ziua, va rog , am tot cautat dar poate ca nu stiu eu sa caut, nu gasesc cod cor pt Director Productie si/sau Director Executiv... multumesc ! (vezi toată discuția)
Incadrare conform cor pentru director productie echipament electric nimeni1 nimeni1 Stie cineva care este incadrarea corecta, conform COR pentru pozitia de director (responsabil) productie echipament electric? Nu reusesc sa identific in COR ... (vezi toată discuția)
Cod cor director sa nadia_odagiu nadia_odagiu va rog sa ma ajutati - nu stiu ce cod are in cor postul de director SA, acolo gasesc numai director SC (vezi toată discuția)