avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare conform COR pentru director productie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare conform COR pentru director productie echipament electric

Stie cineva care este incadrarea corecta, conform COR pentru pozitia de director (responsabil) productie echipament electric? Nu reusesc sa identific in COR aceasta incadrare.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:06, 29 Noiembrie 2016
In COR nu este prevazut un cod pentru director/manager productie.

Puteti folosi codul COR 112024 - Director tehnic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Director abator xalagun xalagun m-am angajat de curand ca sef al unui abator dar de la personal mi-au spus ca nu exista cod cor pentru funtia de \"director abator\". Pe ce functie ar trebui ... (vezi toată discuția)
Cod cor ptr. functie director productie Iovanca Iovanca Buna ziua, Ma intereseaza daca un angajat cu studii medii poate ocupa postul de director sau manager productie si care este codul COR aferent. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa stiu ce cod cor este corect sa folosesc ... g.apostolache g.apostolache Buna ziua, as dori sa stiu ce cod COR este corect sa folosesc pentru pozitia de Key Account Manager? nu am gasit in COR, multumesc. (vezi toată discuția)