avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unde se pot gasi arhivele T.I.M Iasi. Parte componenta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unde se pot gasi arhivele T.I.M Iasi. Parte componenta a TMUCB ...

Unde se pot gasi arhivele T.I.M Iasi. Parte componenta a TMUCB Bucuresti. Nu au numere de telefon valabile. sa putem comunica cu ei. Cei de la Arhivele Nationale nu pot obtine raspuns de la ei.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: clasima06 , utilizator 16:24, 5 Februarie 2025
TMUCB SA
Operatorul economic (sediu): SC A&B ACTIV DISTRIBUTION SRL (Sos. Andronache nr. 2309, etaj 1, Sector 2, Bucuresti)

sau

[ link extern ] /
Ultima modificare: Luni, 3 Februarie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Buna ziua,

Am apelat firma A&B Activ care detine arhiva TMUCB Bucuresti-T.I.M Iasi, dar nu eliberaza adeverinte de salariat pentru Casa de pensii.
Nu vor sa comunice nici un nume Sau date de contact. Cum pot obtine?
Firma TMUCB Bucuresti este in insolventa si nu au nici un numar de telefon valabil sau adresa de email.
Le permite legea sa dispara asa de pe fata pamantului?
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 4 Februarie 2025
clasima06, utilizator
TMUCB nu mai este in insolventa
[ link extern ] /
Si atunci de ce se ascund?
Eu am citit ca nu au rezolvat situatia.
Sunt 2 barbati si o femeie dati ca si capi ai fraudei in firma si situatiei actuale.
Stiti cu ce firma de avocatura lucreaza?
Mai ramane sa aflu unde locuiesc si sa merg la usa lor. Poate copii, parintii lor, o sa raspunda si o sa isi asume mizeria creata.
Mergeti la ONRC si aflati toatele datele, adresa, stare , lichidator.

Alte discuții în legătură

Buna ziua ,am nevoie de o informație ...firma arcom mai funcționează ... Ram01994 Ram01994 Buna ziua ,am nevoie de o informație ...Firma Arcom mai funcționează ?Am mare nevoie de o vechime de la ei pentru tatăl meu , pentru pensie dar pe internet ... (vezi toată discuția)
Stie cineva unde se afla arhiva pentru antrepriza de constructii ... Alina Balau Alina Balau Stie cineva unde se afla arhiva pentru Antrepriza de constructii Prahova?Este vorba despre fostul ICIM PLOIESTI, actualul Urban Icim. Multumesc, Alina B. (vezi toată discuția)
Vechime in munca stefan.ursache stefan.ursache Tatal meu a ajuns la varsta pensionarii ,si a lucrat inainte de 1989 la Trustul de Constructii Carpati din Bucuresti si la Cooperativa Constructorul din ... (vezi toată discuția)