avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unde se pot gasi arhivele T.I.M Iasi. Parte componenta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unde se pot gasi arhivele T.I.M Iasi. Parte componenta a TMUCB ...

Unde se pot gasi arhivele T.I.M Iasi. Parte componenta a TMUCB Bucuresti. Nu au numere de telefon valabile. sa putem comunica cu ei. Cei de la Arhivele Nationale nu pot obtine raspuns de la ei.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: clasima06 , utilizator 16:24, 5 Februarie 2025
Am obtinut de la ONRC certificat, dar nu sunt reale. Nu raspunde nimeni la adresa de email, telefoane. Credeam ca stiti cu ce firma de avocati lucreaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ,am nevoie de o informație ...firma arcom mai funcționează ... Ram01994 Ram01994 Buna ziua ,am nevoie de o informație ...Firma Arcom mai funcționează ?Am mare nevoie de o vechime de la ei pentru tatăl meu , pentru pensie dar pe internet ... (vezi toată discuția)
Stie cineva unde se afla arhiva pentru antrepriza de constructii ... Alina Balau Alina Balau Stie cineva unde se afla arhiva pentru Antrepriza de constructii Prahova?Este vorba despre fostul ICIM PLOIESTI, actualul Urban Icim. Multumesc, Alina B. (vezi toată discuția)
Vechime in munca stefan.ursache stefan.ursache Tatal meu a ajuns la varsta pensionarii ,si a lucrat inainte de 1989 la Trustul de Constructii Carpati din Bucuresti si la Cooperativa Constructorul din ... (vezi toată discuția)