avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1334 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua ! Dacă am lucrat într-o zi legală și ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua ! Dacă am lucrat într-o zi legală și aveam acea ...

Bună ziua !
Dacă am lucrat într-o zi legală și aveam acea zi de recuperat și în ziua respectivă eu am avut concediu medical , se anulează concediu medical și o să am recuperarea din ziua legală lucrată , sau rămâne concediu medical și îmi iau liber în altă zi ?
Mulțumesc mult

Alte discuții în legătură

Zilele de weekend sunt platite sau nu? necro30lc necro30lc buna ziua..as dori sa va cer sfatul intr-o anumita problema.lucrez in cadrul unei politii locale dintr-un oras din Romania..si conform planificarii mi s-a ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in weekend agentuoo7 agentuoo7 Buna ziua, ma numesc Vlad Nicolae. Lucrez intr-o companie multi-nationala care-si desfasoara activitatea 7 din 7. De curand am avut un concediu medical 3 ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare traian5566 traian5566 Buna ziua! Unde gasesc o lege pentru plata sau zile libere pentru ore suplimentare. Am fost intr-o tabara cu elevii scolii la care lucrez, am stat 4 zile. ... (vezi toată discuția)